У місті на Волині з наступного тижня хочуть відновити роботу садочків

0
-5
У місті на Волині з наступного тижня хочуть відновити роботу садочків
З 20 липня у Володимирі-Волинському хочуть відновити роботу міських дошкільних навчальних закладів.

Звернення до обласної комісії ТЕБ і НС про дозвіл відновити роботу садочків прийняла міська комісія 14-го липня, пише "Буг".

Ситуація з коронавірусом у місті стабільна, випадків фіксується менше, ніж місяць тому.

Як повідомив начальник управління освіти, молоді і спорту В’ячеслав Петрук, є вже 253 письмові заяви від сімей, де працевлаштовані і тато, і мама. Він зазначив, що садочки готові, є всі необхідні засоби і умови, щоб дотримуватися карантинних заходів. Потрібно лише кілька днів на закупівлю свіжих продуктів для харчування.

Дозволити відновити роботу дошкільних установ може обласна комісія ТЕБ і НС, зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Тому на засіданні міської комісії прийняли рішення надіслати звернення до області щодо надання дозволу для роботи ДНЗ міста з понеділка, 20-го липня, або про надання повноважень про прийняття відповідного рішення міській комісії з надзвичайних ситуацій.

Близько 250 дітей з Володимира-Волинського можуть піти в дошкільні заклади міста з 20-го липня. Це близько 50-ти дітей у кожен садок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні