У СНУ випускникам-іноземцям вручили дипломи. ФОТО

0
2
У СНУ випускникам-іноземцям вручили дипломи. ФОТО
13 липня у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки випускникам-іноземцям вручили документи про здобуття вищої освіти. Вручив випускникам дипломи ректор Лесиного вишу Анатолій Цьось.

Про це повідомили на сайті вишу.

Цьогоріч Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки закінчило четверо іноземних студентів: Донтох Мааме Ефуа з Гани та Намбілі Лінда Ндагалако стали бакалаврами факультету міжнародних відносин, диплом бакалавра отримав алжирець Лакехаль Мохамед Ель Амін, який навчався на факультеті інформаційних систем, фізики та математики, Алрікік Мохаммед Амхіммід Абрахім, який теж навчався на цьому факультеті, став магістром.

«Вітаю вас із важливим кроком у вашому житті – отриманням дипломів. Хай знання, які ви здобули в нашому університеті, знадобляться вам і приносять тільки користь», – сказав ректор під час вручення випускникам документів про освіту.

Випускники теж захотіли сказати кілька слів ректору та своїм викладачам.

«Перш за все я хочу подякувати за організацію такого вручення дипломів. Ми були дуже здивовані, дуже приємно, що нам вручають дипломи саме у такий спосіб. Також ми вдячні університету, навчання в якому, хоча й було складним, але з допомогою викладачів ми впоралися. Дуже вдячна всім викладачам, які мене вчили», – сказала Намбілі Лінда Ндагалако.

Випускник магістратури факультету інформаційних систем, фізики та математики Алрікік Мохаммед Амхіммід Абрахім теж подякував викладачам університету за навчання та пообіцяв розповідати про Лесин виш, рекламувати його серед співвітчизників.

Окрім цього, випускники-іноземці обговорили з ректором проблемні моменти, які стосувалися навчання та проживання. Ректор вислухав усі пропозиції та поради випускників і пообіцяв вирішити проблемні питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні