--> У Луцьку два фонтани працюватимуть у будні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку два фонтани працюватимуть у будні

0
-1
У Луцьку два фонтани працюватимуть у будні
У Луцьку за сприятливої погоди два фонтани працюватимуть додатково у будні дні.

Про це повідомили на сторінці сервісного центру «EVODA» у фейсбуці.

«Пропозиція підприємства «Луцькводоканал» про додаткову роботу фонтанів у будні дні знайшла не тільки активний відгук у суспільстві, але і практичне втілення. Представники бізнесу замовили додатково 107 годин роботи двох фонтанів у Луцьку, щоб лучани могли насолоджуватися ними у теплу і сонячну погоду по буднях», – йдеться у повідомленні.

Отож, за сприятливих погодних умов, із 17 до 20 години у Луцьку по буднях працюватимуть два фонтани – поруч із ТРЦ «Промінь», а також по вул. Лесі Українки. Якщо на вулиці сонячно, а температура повітря вища за +24 градуси, кожен охочий можете насолодитися роботою цих фонтанів не лише у вихідні. Замовлено додатково 40 годин роботи фонтану біля ТРЦ «Промінь» і 67 годин роботи фонтану, що по вул. Лесі Українки.

Нагадаємо, тепер кожен охочий може замовити послугу запуску фонтанів у будь-який зручний час із 10:00 до 22:00 звернувшись до підприємства «Луцькводоканал», яке взяло на себе обслуговування і догляд п’яти фонтанів у Луцьку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні