Синоптик розповіла, чи потепліє на Заході, зокрема на Волині

0
8
Синоптик розповіла, чи потепліє на Заході, зокрема на Волині
Сильні дощі, які вчора пройшли на північному сході України, поступово, разом із циклоном та фронтами, які спричинили негоду, завтра поступово залишатимуть територію України.

Про це пише синоптик Наталія Діденко у фейсбуці.

Як повідомив сьогодні Харківський регіональний центр з гідрометеорології, за 12 годин на метеостанції Харкова випало 87 мм. Це - абсолютний добовий максимум опадів за весь період спостережень.
Минулий рекорд був зафіксований у липні 1883 року і становив 83 мм.

Отже, потужні опади відсуваються, залишаючи на завтра, 15 липня, лише невеликі, максимум помірні дощі на північному сході України, на Півночі, плюс Вінниччина, Черкащина та Кропивницький з районами.
Невеликі локальні дощі також можливі у середу на Волині, Рівненщині та в Карпатах.

Усе, що не ввійшло в цей перелік – сухо та сонячно.

Температура повітря трохи підтягнеться на липневому турніку – завтра очікується +21+26 градусів, на Півдні до +26+28 градусів, на крайній півночі місцями +18+20 градусів.

Наталія Діденко у пронозі повідомляє, що 15 липня суттєві опади – навряд, хіба десь якийсь локальний нетерплячий дощик не втримається.

Температура повітря підвищиться до більш комфортних +23 градусів.

Надалі, впродовж тижня, потепління триватиме, до більшості областей України прибуде ще кілька теплих градусів, очікується до +23+29-ти, лише в західних областях переважатиме відчутно свіжіша погода, +19+24 градуси.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні