Літр пива за 50 гривень: як у луцькому магазині вночі ціни підвищують

0
0
Літр пива за 50 гривень: як у луцькому магазині вночі ціни підвищують
У Луцьку, попри заборону, уночі ( в заборонений час) у маназинах торгують алкоголем. В муніципальній варті підозрюють, що підприємці навмисно дають вказівки продавцям продавати алкоголь і в в пізній час реалізовувати дорожче. Такий інцидент стався днями у Луцьку.

Про це повідомили в департаменті муніципальної варти Луцькради.

У повідомленні зазначається, що попри заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства з 22.00 до 08.00 години, згідно рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 20.04.2011 № 9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» із змінами внесеними 30.04.2014 № 59/138, суб’єкти господарювання, які здійснюють господарську діяльність в цілодобовому режимі роботи дозволяють, і не виключено дають вказівки своїм працівникам, продавати алкогольні та слабоалкогольні напої у заборонений час доби.

Під час несення чергування інспекторами департаменту муніципальної варти була здійснена закупівля алконолю у закладі «НИВА» на вулиці Рівненській, 109 у м. Луцьку.

Закупівля завершилась купівлею пива «Рогань» в ємкості 1 літр – за 50 гривень. "Діє нічний тариф", – зазначають в мунварті.

З огляду на вищевикладене можна підсумувати, суб’єкти господарювання в гонитві за легкою наживою забувають про етичні норми та норми Закону.

За недотримання вищенаведеного рішення виконавчого комітету Луцької міської ради на громадянку, яка здійснила продаж, складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 1700 до 6800 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні