ОТГ на Волині оголосила конкурс на кращий логотип та гасло

0
3
ОТГ на Волині оголосила конкурс на кращий логотип та гасло
Зимнівська сільська рада оголосила конкурс на розробку логотипу та слогану об’єднаної територіальної громади.

Про це йдеться на сайті ОТГ.

Конкурс проводять з метою створення та визначення найкращого логотипу та слогану Зимнівської об’єднаної територіальної громади, який буде використаний в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямований на формування позитивного іміджу Зимнівської ОТГ в Україні та за кордоном, покращення використання культурного, туристичного, економічного та соціального потенціалу громади.

У конкурсі можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи. Участь у конкурсі безкоштовна. Допускаються конкурсні роботи, які включають такі елементи візуальної ідентифікації громади:

− логотип (графічні елементи, образи, шрифти, кольорові рішення);

− слоган (ключова ідея).

Конкурс проводиться з 13 липня 2020 року по 03 серпня 2020 року включно. Ваші роботи надсилайте або подавайте на розгляд в друкованому вигляді за адресою: 44752, с. Зимне, вул. Миру, 2 (Центр культури та дозвілля) або в електронному вигляді – lokultura@ukr.net. До конкурсних робіт обов’язково додається заявка з відомостями про автора, що включають: прізвище, ім'я, по-батькові, вік, місце проживання, короткий опис логотипу, текст слогану та пояснення змісту слогану, контактні телефони та електронна адреса .

Вибрані роботи-фіналістів будуть оприлюднені на веб-сайті та fаcebook-сторінці Зимнівської ОТГ з метою проведення опитування громадської думки та онлайн-голосування. Для визначення переможця шляхом голосування протягом 10 календарних днів з дня оприлюднення робіт на веб-сайті Зимнівської ОТГ та fаcebook-сторінці.

Конкурсна робота, яка набрала більшу кількість голосів в онлайн-голосуванні вважається переможцем Конкурсу. Переможець Конкурсу отримує грошову винагороду в сумі 1000 (одна тисяча) гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні