--> У районі на Волині склали два протоколи на заготівельників чорниць | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У районі на Волині склали два протоколи на заготівельників чорниць

0
6
У районі на Волині склали два протоколи на заготівельників чорниць
У Шацькому районі рейдова група обстежила 9 заготівельних пунктів та склала два протоколи.

Про це йдеться на сайті Шацької РДА.

Нещодавно на попередньому засіданні районної постійної комісії з координації дій державних органів, що здійснюють державний контроль за заготівлею другорядних лісових матеріалів, здійсненням побічних лісових користувань та використанням корисних властивостей лісів, розглядалося питання щодо розподілу лімітів на обсяги заготівлі лісових ресурсів місцевого значення на 2020 рік.

На основі лімітів, доведених Шацькому району, відповідно до поданих заяв було виділено ліміт п’ятьом тимчасовим лісокористувачам.

9 липня з метою забезпечення державного контролю в галузі охорони, збереження, раціонального використання природних рослинних ресурсів місцевого значення була здійснена рейдова перевірка за участю представників Шацького відділення поліції, податкової служби, еколога, ДП «Шацьке УДЛГ» та Шацької райдержадміністрації.

За результатами перевірки рейдова група обстежила 9 заготівельних пунктів, склала два протоколи. Причиною порушення – відсутність лісового квитка.

Районна комісія вирішила продовжити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед тимчасових лісокористувачів щодо дотримання вимог чинного законодавства в частині здійснення заготівлі другорядних лісових матеріалів, побічних лісових користувань та надалі здійснювати обстеження заготівельних пунктів, що здійснюють самовільну заготівлю другорядних лісових ресурсів місцевого значення на території Шацького району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні