У Луцькій стоматполіклініці – нові ціни на послуги

1
0
У Луцькій стоматполіклініці – нові ціни на послуги
Із 17 червня в Луцькій стоматполіклініці діють нові ціни на послуги.

Про це повідомили на сайті медичного закладу.

КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка»
відповідно до умов договору про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій з 01.04.2020 безоплатно
надає ургентну стоматологічну допомогу
населенню Луцької міської територіальної громади.

Програма медичних гарантій – перелік та обсяг медичних послуг та ліків, які гарантуються населенню та оплачуються з державного бюджету на основі єдиних національних тарифів.

Пакет медичних послуг, або група медичних послуг – це перелік медичних послуг та лікарські засоби, необхідні для надання таких послуг, в межах певного виду медичної допомоги.

Пакет послуг зі стоматологічної допомоги включає: надання ургентної (гострий біль) стоматологічної допомоги (терапевтичної та хірургічної), у т.ч. ретнтгенодіагностика дорослим із наступними захворюваннями:

● пульпіт;
● гострі та загострені періодонтити;
● хімічні опіки слизової оболонки порожнини рота;
● виразково-некротичний стоматит Венсана;
● герпетичний гінгіво-стоматит;
● багатоформна ексудативна еритема;
● перикоронарит;
● періостит;
● альвеоліт щелепи;
● перелом зуба;
● вивих зуба;
● вивих висково-нижньощелепного суглоба.

Окрім цього, на безоплатній основі надають послуги відповідно до «Комплексної програми соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які зареєстровані в м. Луцьку на 2018-2020 роки» затвердженої рішенням Луцької міської ради від 26.09.2018 № 47/54, а також «Комплексної міської програми «Здоров’я лучан» на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Луцької міської ради від 29.11.2017 року (зі змінами 29.01.2020 №69/108).

Решта послуг надають на платній основі відповідно до тарифів на стоматологічні послуги Комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка», затверджених Управлінням охорони здоров’я Луцької міської ради 15.06.2020 року та введено в дію з 17.06.2020 року.

Із тарифами на платні послуги можна ознайомитись в реєстратурі закладу, на сайті або на сторінці стоматпоклініки у фейсбуці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво в інших містах теж так буде чи просто в Луцьку мер нормальний і навів порядок?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні