У Єгипті на «пляжі смерті» одночасно втопилися 11 людей

0
6
У Єгипті на «пляжі смерті» одночасно втопилися 11 людей
В Єгипті на закритому владою пляжі поблизу Александрії 10 людей намагалися врятувати дитину у Середземному морі. На жаль, всі 11 осіб загинули. 

Трагедія сталася 10 липня, пише "ТСН" з посиланням на "Marsawy".

Компанія людей на світанку вийшла скупатися на пляж в районі Аль-Аджмі. Оскільки він закритий через пандемію коронавірусу, рятувальних служб на пляжі не було. 

У воді почала тонути дитина, тож група людей кинулася її рятувати, однак усі потонули. 

"11 людей потонули на пляжі Аль-Нахил, який більше відомий як "пляж смерті", в районі Аль-Аджмі, на захід від Александрії, зокрема п'ятеро людей пропали безвісти в морській воді", - йдеться в повідомленні.

Пляж, на якому сталася трагедія, давно користується дурною славою. В народі його прозвали "пляжем смерті" через часті нещасні випадки. В більшості випадків потопельники гинули внаслідок сильних і складних підводних течій, передає видання "Al Bayan"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні