--> Українські відпочивальники застрягли у кілометрових заторах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українські відпочивальники застрягли у кілометрових заторах

0
9
Українські відпочивальники застрягли у кілометрових заторах
Оскільки на більшість закордонних курортів українцям дорога поки закрита, вони штурмують вітчизняні. Так утворюються кілометрові затори.

Літо у розпалі, а в Україні триває адаптивний карантин через COVID-19. Так, вже традиційно для вихідних, на трасах, що ведуть до заповітного моря, розтягнулися кілометрові затори, пише "24 канал".

Йдеться, зокрема, про трасу Харків – Сімферополь. Дорога не витримує такого напливу автомобілів, відтак, на ній від самого ранку 11 липня утворилися тягучки. Затори розпочинаються у Запорізькій області. Про це з посиланням на місцеві ЗМІ.

Зокрема, завмерла автоділянка у напрямку курортної Кирилівки. Приблизна протяжність затору становить 5 кілометрів, пише «Інформатор». Втім, причина полягає не лише у масовому потоці автівок.

Велика тягучка виникла відразу за Запоріжжям, поблизу селища Балабіно. Тягнеться вона фактично до села Григорівка.

Річ у тім, що на одній із ділянок дороги ведуться ремонтні роботи, тож водіям залишається менше місця для проїзду.

Затори почали виникати у Запорізькій області ще 10 липня. Тоді на цій же трасі біля селища Василівка сталася прикра аварія. На проїжджій частині збили чоловіка, що працював на ремонті дороги. Його намагалися реанімувати, втім – марно. Робочий помер на місці подій.

Водіїв просять бути максимально обачними на дорогах і заздалегіть прораховувати маршрут поїздок до моря. Окрім основної сімферопольської траси, є кілька об’їзних шляхів, якими і радять користуватися, аби розвантажити трасу. Зокрема, можна поїхати в об’їзд через Оріхівське шосе.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні