--> Лишилися одні стіни: на Волині чотири родини самотужки відновлюють житло після пожежі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лишилися одні стіни: на Волині чотири родини самотужки відновлюють житло після пожежі. ВІДЕО

0
1
Лишилися одні стіни: на Волині чотири родини самотужки відновлюють житло після пожежі. ВІДЕО
Чотири родини з селища Благодатне Іваничівського району тиждень тому пережили пожежу.

Як розповіла мешканка будинку Мар’яна Козел, нині люди власними силами відновлюють житло, передає "Суспільне Волині".

Нагадаємо, пожежа трапилася 5 липня, вогонь знищив другий поверх будівлі барачного типу на вулиці Пушкіна, перший поверх - залитий водою.

У будинку на 4 квартири проживали десятеро людей. Почула тріск шиферу, коли розпочалася пожежа, розповідає жителька будинку Мар’яна Козел.

"Сусіди позбігалися, виносили хто що бачив. Йшов такий стовп полум’я, що не можна було нічого бачити», — пригадує жінка.

Нині у будинку почали відбудовувати дах. Вогонь знищив покрівлю на площі 90 метрів квадратних. Наслідки пожежі допомагають ліквідовувати друзі, родичі і сусіди.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині пожежа залишила без житла три сім'ї: потрібна допомога

Мар’яна Козел разом із сім’єю тимчасово переїхала до родичів, решта жителів згорілої оселі залишилися жити у будинку. Одна з тих, хто залишився вдома — Віра Вавринчук.

У помешканні станом на сьогодні немає газу та електроенергії: "Сусіди привезли нам балони газові і ми тут готуємо, тому що нам треба готувати людей, які нам помагають" — , розповідає Наталія Танчева.

Як розповів Суспільному речник волинських рятувальників Володимир Нестеров, ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі. Зі слів селищного голови Олександра Топорівського, 20 липня відбудеться сесія селищної ради, на якій з місцевого бюджету планують виділити гроші на відбудову житла. Поки ж люди відновлюють житло власним коштом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні