--> Затримали злочинців, які підірвали авто «Укрпошти» і викрали понад два мільйони. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Затримали злочинців, які підірвали авто «Укрпошти» і викрали понад два мільйони. ФОТО. ВІДЕО

0
3
Затримали злочинців, які підірвали авто «Укрпошти» і викрали понад два мільйони. ФОТО. ВІДЕО
Особи зловмисників, причетних до зухвалого розбійного нападу на автомобіль «Газель», що належить оператору зв’язку «Укрпошта», встановили за три доби після скоєння злочину.

Про підозри повідомили чотирьом фігурантам. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, повідомляє пресслужба поліції області.

Нагадаємо, напад стався 7 липня, близько 10-ї години, поблизу с. Тишки Лубенського району. Невідомі підірвали автомобіль «Газель», заволоділи грошима в сумі понад 2 мільйони 700 тисяч гривень і зброєю охоронця. Двоє людей, які перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження.

Слідчі поліції Полтавської області здійснюють розслідування за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчинений групою осіб), за ч. 2 ст. 15, п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 262 (привласнення вогнепальної зброї).

Поліція продовжує встановлювати інших осіб, що можуть бути причетними до нападу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні