--> З понеділка відкриють луцькі дитсадки, в яких були хворі на коронавірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З понеділка відкриють луцькі дитсадки, в яких були хворі на коронавірус

0
2
З понеділка відкриють луцькі дитсадки, в яких були хворі на коронавірус
З 13 липня дошкільні навчальні заклади №36 та 37, у працівників яких
був коронавірус,
відновлять свою роботу.

Рішення ухвалили сьогодні, 10 липня, під час засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки, враховуючи інформацію, надану начальником управління освіти Зіновією Лещенко , повідомили в пресслужбі Луцькради.

Як зазначила посадовиця, працівники цих садочків, які перехворіли на COVID-19, протягом усього перебігу захворювання на роботі або не перебували, або уникнули контактів із іншими учасниками навчального процесу.

Станом на сьогодні, нових випадків захворювання у цих закладах не зафіксовано, вжито усіх превентивних заходів.

Повідомляється також, що за останню добу у Луцьку було зафіксовано 19 нових випадків захворювання на COVID-19. Всього у нашому місті налічується 622 випадки захворювання, з них 13 — летальних. За час епідемії одужало 163 лучанина.

У зв’язку з цим тривають перевірки дотримання вимог карантину силами Держпродспоживслужби, поліції, департаменту муніципальної варти та виконавчих органів Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні