--> На Волині п'яний мотоцикліст хотів відкупитися від патрульних | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині п'яний мотоцикліст хотів відкупитися від патрульних

0
11
На Волині п'яний мотоцикліст хотів відкупитися від патрульних
У селі Городок Камінь-Каширського району нетверезий мотоцикліст хотів відкупитися від поліцейських.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

У селі Городок Камінь-Каширського району співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл «ИЖ» під керуванням 41-річного волинянина, котрий їхав без мотошолому. Під час перевірки водія на факт перебування його в стані алкогольного сп’яніння алкотестер драгер зафіксував результат – понад 2 проміле. Правопорушник, аби уникнути адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 500 грн.

Подія трапилась 9 липня удень. Співробітники поліції від хабара відмовилися. Слідчо-оперативна група зафіксувала факт злочину, гроші вилучили. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєному злочині.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 68 тис. грн, або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

За порушення Правил дорожнього руху на волинянина склали адміністративні матеріали за ст. 130 та ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні