Шацькі озера – у ТОП-10, куди варто поїхати на вихідні

0
7
Шацькі озера – у ТОП-10, куди варто поїхати на вихідні
Шацькі озера та мальовниче село з незайманою природою Сваловищі, що у Любешівському районі, рекомендують українцям для проведення відпочинку, не виїжджаючи за кордон.

Ukraїner зібрали 100 місць, які ви можете відмітити на своїй мапі та вирушити у подорож. Ці місця раніше публікувалися у відео «Україна з неба», що має понад мільйон переглядів на Youtube.

Україні зараз також заговорили про пошук туристичних маршрутів. Ukraїner вже чотири роки досліджує Україну та наразі працює над мобільним додатком, що дасть можливість планувати маршрут різними місцями в Україні.

У цьому переліку вибрані місця, які ви легко зможете знайти на мапі та вирушити в подорож вже хоч би й сьогодні!

Зокрема, у переліку місць, куди варто поїхати на відпочинок, на шостому місці опинилися Шацькі озера. Окрім того, на Волині пропонують відвідати унікальне село Сваловичі, а також Луцьк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні