На Театральному майдані у Луцьку заборонили рух авто. ФОТО

2
0
На Театральному майдані у Луцьку заборонили рух авто. ФОТО
На Театральному майдані у Луцьку запрцювали обмежувачі руху транспорту. Тепер заїхати на центральну площу автомобілем – не можна.

Про це повідомив у фейсбуці радник міського голови, депутат міськради Ігор Поліщук.

"Нарешті лучани проходячи повз Театральний майдан можуть бути спокійними й не оглядатися та не турбуватись, що якесь з припаркованих авто може на них наїхати", – написав він.

Нагадаємо, напівсфери з каміння нещодавно встановили навколо Театрального майдану. Вони не дозволяють проїхати далі, аніж до колишнього фонтану, драмтеатру та дороги, що поруч із собором.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це рішучий та сміливий вчинок. Ще б євро-туале до виборів на пам'ять відкрив а то у фонтани якось невдобно ходити
Відповісти
Я в загалі-то не розумію по якому праву якийсь радник приймає такі рішення. Радники мають радити, а не приймати й оголошувати рішення. Виглядає так що вїзд спеціально закрили, щоб ускладнити молодятам вінчатися в соборі. Із-за відсутності доїзду до собору ,молодят підштовхують звертатися до московської церкви.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні