Для випусників нововолинських шкіл проведуть онлайн-випускний

0
6
Для випусників нововолинських шкіл проведуть онлайн-випускний
Через пандемію коронавірусу й запроваджений карантин «випускний бал» відбуватиметься незвично.

Обмеження, встановлені з метою недопущення масового поширення COVID-19, великою мірою торкнулися шкільного життя Нововолинська, – йдеться на сайті Нововолинської міськради.

Кілька місяців учні навчалися дистанційно. Корективів зазнав процес проведення зовнішнього незалежного оцінювання, були відмінені загальні урочистості з нагоди свята для випускників 11 класів.

Аби розрадити та додати нововолинським випускникам 2020-го року святкового настрою, для них готують святкове привітання у режимі онлайн.

У 2019-2020 навчальному році повну загальну середню освіту у школах Нововолинська здобували 286 одинадцятикласників, із них 38 отримають золоті медалі, 8 – срібні.

У зв’язку з карантином, а Волинська область належить до числа тих, де він через високу захворюваність, не пом’якшується, святкових лінійок не буде.

«На центральній площі міста не лунатиме веселий гамір юнаків та дівчат, не буде урочистого вручення атестатів про середню освіту, випускники не танцюватимуть останнього шкільного вальсу й не обіймуть на прощання улюблених вчителів… Такими є реалії сьогодення. Але треба вірити, що пандемія відступить», – йдеться у повідомленні.

Аби розрадити та додати нововолинським випускникам 2020-го року святкового настрою, для них готують святкове привітання у режимі онлайн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні