Митрополит Михаїл очолив святкове богослужіння у селі поблизу Луцька

0
-9
Митрополит Михаїл очолив святкове богослужіння у селі поблизу Луцька
У селі Лище Луцького районного деканату з нагоди престольного свята митрополит Луцький і Волинський Михаїл правив у храмі Різдва Йоана Предтечі.

Про це повідомляє пресслужба Волинської єпархії ПЦУ.

Із архієреєм служили Луцький районний декан протоієрей Володимир Присяжнюк, настоятель парафії священник Олександр Хорошко, інше місцеве духовенство.

У слові владика Михаїл нагадав про християнську любов до Бога і до ближнього. Така ж яка була в житті у Івана Предтечі. І тоді у вашому житті не залишиться місця для страху, зла та зневаги.

Після завершення богослужіння архієрей вручив благословенні грамоти активним парафіянам.

Довідка:

Храм Різдва Йоана Хрестителя в с. Лище почали будувати у 2000-х роках на місці колишньої церкви. Перший храм на цьому місці побудували ще у 1862 р. Проте під час Другої світової війни його було зруйновано. 7 липня 2004 р. тоді ще єпископ Луцький і Волинський Михаїл здійснив чин освячення новозбудованого Божого дому. Це була перша святиня, яку освятив архієрей на Волинській кафедрі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні