Лучани хочуть змін: «Свідомі» покликали в депутати і за добу отримали 75 анкет

0
2
Лучани хочуть змін: «Свідомі» покликали в депутати і за добу отримали 75 анкет
За першу добу старту проєкту "Стань депутатом Луцькради!" Громадянський Рух "СВІДОМІ" отримав 75 анкет від активних лучан та жителів майбутньої Луцької ОТГ.

Про це повідомили на сторінці Руху у фейсбуці.

"Ми знали, що ви неодмінно відгукнетеся на нашу ініціативу, але приємно вражені вашою активністю, бажанням змін у Луцьку та його розвитки. Ми розуміємо, що рухаємося у правильному напрямку, і цей проєкт ще раз підтверджує, що у нашій громаді є активні та фахові люди, які готові разом з нашою командою змінювати Луцьк", – зазначили в ГР "СВІДОМІ"

І запрошують приєднуватися до команди усіх охочих:

"Досить чекати змін, йдіть у депутати Луцькради з нами!"

Нагадаємо: 25 жовтня 2020 року в Луцьку та на території майбутньої Луцької ОТГ відбудуться вибори до міської ради: оберуть міського голову та нових депутатів.

Засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський заявив про намір брати участь у місцевих виборах разом зі своєю командою. Також Покровський публічно оголосив відкритий набір кандидатів у депутати Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні