У місті на Волині перевірили 300 закладів на дотримання правил карантину

0
8
У місті на Волині перевірили 300 закладів на дотримання правил карантину
У Ковелі впродовж червня робоча група із працівників виконавчого комітету міської ради, представників Держпродспоживслужби, поліції здійснила 300 перевірок закладів міста на дотримання санітарних норм у період карантину.

Обстежили 25 закладів ресторанного господарства, 155 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 90 – непродовольчими товарами, 14 ринків, 11 салонів краси та 5 офісних приміщень.

Про це повідомили на сайті Ковельської міськради.

Заходи з перевірки спрямовані на недопущення поширення коронавірусної хвороби серед працівників та відвідувачів.

Заступник начальника відділу економічного розвитку та торгівлі Лілія Барна розповіла, що більшість підприємців дотримуються вимог адаптивного карантину. Проте трапляються випадки порушень, зокрема: люди працюють без масок, рукавичок, відсутність 5-денного запасу засобів індивідуального захисту, не проводиться контроль термометрії працівників, недостатня кількість дезінфекційних засобів тощо.

У ході перевірок надали пропозиції щодо усунення виявлених недоліків. Також представники Держпродспоживслужби та поліції складали протоколи про адміністративні правопорушення на підприємців, які не дотримуються санітарних вимог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні