У волинському місті мер підвищив зарплати своїм підлеглим

0
-5
У волинському місті мер підвищив зарплати своїм підлеглим
Ковельським міським головою збільшено посадові оклади працівникам місцевого самоврядування.

Про це пише "Ковель.Online".

Розпорядження № 126-р про нові оклади мер міста Олег Кіндер підписав ще 15 червня, але про цей документ широкому загалу стало відомо тільки зараз, у липні, після того, як влада оприлюднила його на офіційному сайті міської ради.

Нові посадові оклади працівникам мерії встановлено з 1 липня 2020 року, відповідно до урядової постанови від 3 червня 2020 р. № 441.

Згідно з вищевказаною постановою, посадовим особам місцевого самоврядування підвищено посадові оклади. Так, внесено зміни у додатки 48–55 до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».

Керівникам органів місцевого самоврядування уряд рекомендував здійснювати виконання цієї постанови виключно у межах фондів заробітної плати, передбачених у кошторисах відповідних органів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні