Оприлюднили рейтинг університетів України: які місця зайняли луцькі виші

0
-16
Оприлюднили рейтинг університетів України: які місця зайняли луцькі виші
Оприлюднили академічний рейтинг закладів вищої освіти України "Топ-200 Україна 2020".

Рейтин презентував Центр міжнародних проєктів "Євроосвіта" в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence

При складанні цьогорічного 14-ого рейтингу експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів, узагальнені міжнародною Конференцією IREG, та Берлінські принципи, затверджені учасниками другої наради IREG.

Так, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки посів 58 місце, а Луцький національний технічний університет зайняв 64 позицію у рейтингу.

До слова, у десятку вишів-лідерів України за версією “Топ-200 Україна” увійшли: КПІ ім. Ігоря Сікорського, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Сумський державний університет, Харківські ЗВО — Каразінський університет, Харківська політехніка і Харківський національний університет радіоелектроніки, Львівська політехніка і Львівський національний університет імені Івана Франка, Національний університет “Києво-Могилянська академія”, Вінницький національний технічний університет.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні