У Луцьку скаржаться на водіїв, які відключають валідатори та з'їжджають з маршруту

1
2
У Луцьку скаржаться на водіїв, які відключають валідатори та з'їжджають з маршруту
У Луцьку після карантину місцеві мешканці все частіше скаржаться на роботу водіїв міського транспорту.

Зокрема, Олександр Поляков в своїй петиції заявив, що з 21:00 водії деяких маршрутів просто вимикають валідатор, а разом з ним – і можливість відстеження свого транспорту та масово сходять з маршруту.

Таку поведінку чоловік помітив на маршрутах 9 та 32. Він зазначив, що 4 липня за 30-40 хвилин не проїхала жодна маршрутка, крім №11, і жодний тролейбус, крім одного з №15, котрим він і дістався додому.

Відтак чоловік наполягає на суворому контролі за перевізниками від управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради. Крім того, вимагає негайно розробити та опублікувати вебресурс, на якому кожен міг би побачити реальний пасажиропотік у розрізі за маршрутами та датами, кількість пільгових пасажирів, та пасажирів з повною оплатою проїзду тощо. Також, зазначив він, мають оприлюднювати суми коштів як готівкових, внесених пасажирами в термінали «СітіКард», так і безготівкових за допомогою онлайн-оплати. На цьому ж ресурсі обов’язково мусить бути інформація щодо виявлених по кожному перевізнику та транспортному засобу порушень та скарг громадян на його неналежну роботу на гарячу лінію 15-80 з зазначенням суті скарги. Також лучанин просить змінити та допрацювати систему моніторингу транспорту в місті через додаток «СітіКард» і унеможливити вимкнення валідаторів вручну в період з 6:00 до 23:00.

Також Олександр Поляков просить забезпечити наявність терміналів для поповнення «СітіКард» на усіх кінцевих зупинках міста, зокрема на вул, Дубнівській, Володимирській, Ковельській, Львівській. І якнайшвидше впровадити нарешті можливість розрахунку за проїзд та поповнення в терміналі банківською картою чи смартфоном з технологією NFC.

Окрім того, чоловік запропонував ввести систему штрафів для перевізників:

1. За недотримання графіку руху.
2. Меншу, ніж заявлена в договорі, кількість транспортних засобів на маршруті.
3. Відсутність певних рейсів.
4. Недотримання перевізником маршруту, недоїзд до кінцевої зупинки, безпідставний, без наявності документів про проведення ремонту на авторизованій СТО, з’їзд з маршруту.
5. Навмисно вимкнений валідатор.
6. Неналежний технічний стан ТЗ – двері, вікна та люки, що не відкриваються.
7. Брудний салон та забруднені вікна, заклеєні рекламою вікна.
8. Хамську поведінку водіїв – образи та погрози на адресу пасажира, ігнорування ними пасажирів на зупинці.
9. Тривалу стоянку на деяких зупинках громадського транспорту, що спричиняє ускладнення руху (в першу чергу поруч з Центральним універмагом міста, на початку пр. Волі та біля гіпермаркету «ТАМ-ТАМ») та незручності пасажирам.

А з перевізниками, які грубо порушують ці правила, розривати договори.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вже знову буде "скигління" про підняття вартості проїзду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні