--> Письменниця з Волині отримала відзнаку на «Коронації слова» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Письменниця з Волині отримала відзнаку на «Коронації слова»

0
0
Письменниця з Волині отримала відзнаку на «Коронації слова»
Відзнаку Міжнародного літературного конкурсу отримала уродженка Ковеля Юлія Кубай.

Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова» оголосив цьогорічних переможців. Серед тих, кого відзначили, уродженка Волині Юлія Кубай, повідомляє Ковель media.

Церемонія двадцятої річниці конкурсу відбулася в онлайн-форматі. Це зумовлено тим, що видавці прагнуть видати книги переможців до Форуму видавців у Львові, що проходить у вересні, на якому організатори планують нагородити переможців усіх номінацій.

Одну відзнаку «Вибір видавців» отримала уродженка Ковеля Юлія Кубай, яка мешкає у столиці. Її книга «Ідеальність» отримала вибір видавництва «Клуб сімейного дозвілля».

Юлія Кубай – випускниця Національного авіаційного університету, що у Києві. Її роман «Душа» здобув другу премію конкурсу «Коронація слова» у 2016 році.

Теги: конкурс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні