На Волині жорстоко вбили пса, який покусав дитину

1
0
На Волині жорстоко вбили пса, який покусав дитину
Інцидент стався в Рокинях Луцького району. Собаку нагодували м'ясом з голками.

Про подію повідомила зооактивістка Дана Гарт у фейсбуці, пише Волинь.

Вона стверджує, що не знає, хто так «помстився» тварині та називає вчинок когось із батьків вбивством.

«Маю сумну новину, вчора була така засмучена,що навіть писати не могла. Нас викликали відловити песика в Рокинях, який покусав дітей, затефонували у п'ятницю пізно ввечері, ми приїхали в суботу,а його немає. Люди сказали, що хтось з батьків, накидав йому голок в м'ясо і той помер. Я не розумію навіщо ця агресія, ми ж приїхали, невже батько дитини не розуміє, що наразив своє чадо на проходження важкої вакцини від сказу, хоча ми могли песика перетримати і цих уколів можна було б уникнути, я не кажу вже про моральну сторону цієї ситуації. Це убивство! Ми часто з таким стикаємося,тому коли деякі «волонтери» кричать нащо ви забрали собак з нашого міста, я стомилася пояснювати,що цим самим ми рятуємо їм життя. Якщо є скарга на тварину, її треба забирати з того місця. Добре, що є волонтери, які допомагають, в кожному місті є такі справжні зоозахисники», – написала активістка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Занадто багато бігає безпретульних собак які інколи стають агресивними неможна пройти,і якщо державі пофіг на собак то я за свою дитину теж би прибив собак! В Польщі такого не має,собакі по вулицям і ринкам не бігають,там за це великі штрафи!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні