--> У волинському місті троє хворих на Covid-19 – у реанімації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинському місті троє хворих на Covid-19 – у реанімації

0
4
У волинському місті троє хворих на Covid-19 – у реанімації
За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено шість нових випадків коронавірусної хвороби. Загалом станом на 5 липня у Нововолинську зареєстровано 168 випадків захворювання на Covid-19, які підтверджені лабораторно. 113 людей одужали. 8 випадків летальні.

Про це повідомили в Нововолинській міській раді.

Наразі у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікується 19 пацієнтів, хворих на коронавірус: 11 жителів міста і 8 іногородніх (Іваничівський р-н – 3, Горохівський р-н – 1, Локачинський р-н-4). Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 9 жителів міста та 7 іногородніх пацієнтів. У реанімаційному – 3 хворих, 2 жителі міста та 1 іногородній.

Два нововолинці, які мають коронавірусну хворобу, лікуються в обласній лікарні, а ще 34 отримують лікування амбулаторно.

За увесь період пандемії зроблено 253 швидких тести і взято 1082 забори матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР. Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 304 аналізи та методом ІФА G – 108 аналізів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні