--> На Одещині тіло 17-річного хлопця виявили у 20-метровій трубі шкільної котельні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Одещині тіло 17-річного хлопця виявили у 20-метровій трубі шкільної котельні

0
4
На Одещині тіло 17-річного хлопця виявили у 20-метровій трубі шкільної котельні
4 липня тіло 17-річного юнака, якого розшукували як безвісти зниклого, без ознак життя виявив його батько у 20-метровій трубі шкільної котельні.

Передає УНН із посиланням на повідомлення пресцентру ГУ НП в Одеській області.

"Сьогодні, 4 липня, тіло юнака, якого розшукували як безвісти зниклого, без ознак життя виявив його батько у 20-метровій трубі шкільної котельні. Попередня причина смерті - самогубство", - йдеться у повідомленні.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група територіального відділення поліції та рятувальники, повідомили правоохоронці.

У поліції додали, що повідомлення про зникнення неповнолітнього до поліції надійшло 30 червня. На його розшук був орієнтований особовий склад поліції регіону та громадськість. Відомості за фактом зникнення поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України. В рамках провадження буде призначено судово-медичну експертизу, яка встановить остаточну причину смерті загиблого.

Наразі причини та обставини трагедії з’ясовуються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні