--> Луцькі аніматори презентували соціальний ролик про ремені безпеки. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі аніматори презентували соціальний ролик про ремені безпеки. ВІДЕО

0
8
Луцькі аніматори презентували соціальний ролик про ремені безпеки. ВІДЕО
Луцькі мультиплікатори спільно з патрульною поліцією Волині презентували соціальний ролик, про необхідність ременів безпеки у машині під назвою "Безпека це не іграшки".

Створювати стрічку почали на початку року, пише "Суспільне".

Головні герої ролика - ремені безпеки. У стрічці вони розмовляють між собою, як чоловік та жінка. Через те, що ремені ігнорують власники машини, стається ДТП.

Зі слів режисера Леоніда Тивонюка, спершу команда з шести спеціалістів розглядали 4 різні сценарії. Зрештою, зупинились на розмові між ременями безпеки.

"Намагалися кожної секунди думати про ту емоцію, яку хочемо донести до глядача. У цих 40 секундах заховано кілька місяців кропіткої роботи", - каже режисер.

Машинки для ролику збирали по усіх знайомих, - каже декораторка Мар’я Гвоздєва. Щоб показати наслідки нехтування ременями безпеки іграшки в ручну "зістарювали", покривали мохом та землею.

На презентацію соціального ролику запросили і патрульних. Готовий ролик вже розмістили на сторінці управління у соцмережах.

"Через соціальний ролик маємо достукатися до усіх учасників дорожнього руху", - каже начальник управління патрульної поліції області Андрій Крутень.

З його слів, тематика безпеки на дорозі нині актуальна для усіх Українців. Співпрацю з аніматорами продовжать.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні