--> Жінка з Миколаєва покусала санітарку через те, що у її дитини підозрювали коронавірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка з Миколаєва покусала санітарку через те, що у її дитини підозрювали коронавірус

0
3
Жінка з Миколаєва покусала санітарку через те, що у її дитини підозрювали коронавірус
Стало відомо про те, що у Миколаєві жінка почала кусати санітара за те, що у дитини підозра на коронавірус.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в одній з лікарень міста Миколаїв. Жінка накинулася на медичний персонал. Найбільше дісталося одній із санітарок, яку покусали, – передає Znaj.ua.

Стався цей вибух агресії після того, як стало відомо про те, що у дитини жінки є підозра на коронавірус, тому його потрібно госпіталізувати. Все це було в інфекційній лікарні.

Дев’ятирічна дівчинка була привезена в лікарню на машині швидкої допомоги. У неї були всі симптоми, які говорили про те, що це цілком може бути той самий китайський вірус.

Головний лікар закладу Світлана Федорова говорить про те, що мати дівчинки досить буйно відреагувала на цю новину. Почала істерично кричати, кидатися на персонал, а одну з санітарок і зовсім покусала.

Вмовляння лікарів не допомогли, і мати забрала можливо хвору дитину додому. Пізніше, співробітники правоохоронних органів пояснили в чому причина такої поведінки жінка – вона хотіла залишитися там з дитиною, але, їй не дозволили, пославшись на протокол.

Дитина таки був залишена в лікарні. За матір’ю з дитиною додому поїхали патрульні і сімейний лікар. Їх аргументи подіяли: хвору таки повернули в лікарню. Дитині надають допомогу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні