--> В Італії швидкість поширення COVID-19 зросла до небезпечної | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Італії швидкість поширення COVID-19 зросла до небезпечної

0
-9
В Італії швидкість поширення COVID-19 зросла до небезпечної
На півночі Італії в провінції Венето протягом останнього тижня швидкість поширення коронавірусу зросла до небезпечного рівня.

Про це повідомляє Corriere della Sera.

Так, минулого тижня індекс відтворення вірусу (вказує, скільки людей в середньому інфікує один хворий) був на рівні 0,43, однак протягом останніх днів показник збільшився у кілька разів.

“Згідно зі звітом регіональної агенції охорони здоров’я Azienda Zero, в останній тиждень червня індекс відтворення вірусу (R value) у Венето зріс до ризикового – 1,67”, – йдеться у повідомленні.

Тоді як безпечними вважаються показники менше 1.

у зв’язку з цим губернатор регіону лука зая висунув вимогу центральному уряду створити “регуляторний інструмент”, який дозволяв би обов’язкову госпіталізацію підтверджених хворих, і це було б “не диктаторським кроком, а діями для захисту громади”.

За словами губернатора, якщо ситуація і далі триматиметься на такому рівні, то статистика погіршуватиметься.

“Із такими темпами нам не треба питати себе, чи повернеться вірус у жовтні – він і так тут. Через безвідповідальну поведінку деяких людей хтось поповнює статистику заражень прямо зараз”, – наголосив чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні