--> Чи курсують автобуси до районів Волині, де посилили карантин. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи курсують автобуси до районів Волині, де посилили карантин. ВІДЕО

0
9
Чи курсують автобуси до районів Волині, де посилили карантин. ВІДЕО
Луцька автостанція припинила продаж квитків у Камінь-Каширський та Шацький райони.

Про це розповів в коментарі журналістам Суспільного Волині старший диспетчер Віталій Бондарчук. Однак деякі автобуси до цих районів продовжують їздити.

Автобуси сполученням Луцьк-Світязь продовжують курсувати. Водії цих автобусів коментувати на розклад руху відмовляються.

Нагадаємо, від сьогодні, 3 липня згідно з рішенням обласної комісії ТЕБ та НС мали припинитися регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення у Шацькому районі. Там через велику кількість відпочивальників різко зросла захворюваність на коронавірус.

У райцентр Камінь-Каширський автобуси теж продовжують курсувати. Водій Ростислав Боснюк каже, що йому не надходили вказівки змінювати маршрут. Також на автостанції дістатися до районів де посилили карантин пропонують водії з додатку.



На автостанції розповідають: через те, що з'являються заборони то в одні райони, то в інші – падають продажі квитків, люди не знають про відновлення маршрутів, як було з напрямками в Олику і Володимир-Волинський. У ці населені пункти через високу захворюваність на коронавірус транспорт тимчасово не курсував.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні