Монатіку з дружиною на річницю весілля подарували їхні копії, які зробила луцька майстриня

0
3
Монатіку з дружиною на річницю весілля подарували їхні копії, які зробила луцька майстриня
Український мультиартист Дмитро Монатік  разом зі своєю дружиною Іриною відсвяткував "дерев'яне" весілля.

Подружжю подарували на річницю весілля лялькові їхні копії, які зробила відома луцька майстриня Іванна Морем.

Про це повідомляє ТСН.

1 липня виповнилося п'ять років відтоді, як пара сказала одне одному "так".
Про свято у родині і Дмитро, і Ірина розповіли на своїх сторінках в Instagram. Закохані показали, що їм на п'яту річницю шлюбу подарували ляльок – їхні копії.

"Сьогодні п'ять років нашому законному союзу з моєю чудовою I.V., а вже незаконному скільки ... Як і в перший день дивимося вгору, мріємо ще потужніше ... Як і в перший день кохаю тебе більше за життя, моя Ірино. Як і в перший день, дякую за ці почуття, емоції і крила! А за пацанів, наших, обожнюю і фанатію", сказав Дмитро коханій.

Ірина також привітала чоловіка і назвала його найкращим другом і батьком:

"Кохаю тебе, чоловік моєї мрії, мій найкращий друг і найкращий тато. Мрію зустріти діамантове весілля разом. Дерев'яне вже позаду".

Судячи зі сторіс дружини Монатіка, закохані відсвяткували цю подію удвох. Пара сходила до ресторану, де поласувала смаколиками, а Дмитро презентував дружині розкішний букет з білих піонів.

Дмитро та Ірина Монатіки вже дуже давно разом. Ще відтоді, як артист лише починав свою творчу кар'єру. У подружжя є двоє синів – Платон і Данило.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні