У районі на Волині підтопило пів сотні городів

0
-5
У районі на Волині підтопило пів сотні городів
На Ратнівщині внаслідок негоди підтоплено більше 8 тисяч гектарів сільськогосподарських угідь та близько 500 присадибних ділянок.

Про це повідомили на сайті Ратнівської РДА.

З метою огляду підтоплених територій, 30 черВНЯ, безпосередньо на місцях працювала робоча група у складі начальника відділу регіонального розвитку інфраструктури та захисту довкілля райдержадміністрації Сергія Данилевича, завідувача сектору з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Сергія Бойка із залученням начальника Ратнівського МУВГ Михайла Тимощука.

Члени робочої групи оглянули проблемні території, встановили відсутність підстав для визначення ситуації надзвичайною, намітили відповідні заходи для ліквідації наслідків підтоплення.

Питання розглядатимуть на засіданні комісії ТЕБ та НС 2 липня.

Для ліквідації наслідків паводку в районі працює 8 насосних станцій, за добу насосами перекачено 290 тис. м.куб. води.

Питання на постійному контролі у голови районної державної адміністрації.

Сільськогосподарським виробникам, які потерпіли внаслідок негоди, рекомендують за необхідності звертатися за консультацією у відділ регіонального розвитку інфраструктури та захисту довкілля райдержадміністрації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні