--> Україна наблизилась до показника, після якого треба посилювати карантин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна наблизилась до показника, після якого треба посилювати карантин

1
1
Україна наблизилась до показника, після якого треба посилювати карантин
Уряд готується до другої хвилі епідемії: показник захворюваності на COVID-19 в Україні зріс і нині становить 58 осіб на 100 тисяч населення.

Про це повідомили в Офісі Президента, пише Українська Правда.

Раніше прем’єр-міністр Денис Шмигаль зазначав, що показник у 60 хворих людей на 100 тисяч населення – це ліміт, при якому треба буде посилювати карантинні обмеження на рівні країни і окремих областей.

На традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусу під головуванням глави держави Володимира Зеленського президенту доповіли про показник захворюваності в 58 людей на 100 тисяч, однак, відзначається, що задіяння апаратів ШВЛ досить низьке – всього 6,5%.

Національна поліція доповіла, що за останню добу вручила 484 протоколи громадським закладам, таким як ресторани, нічні клуби та інші, де зафіксовано порушення карантину.

Глава держави позитивно оцінив рівень догляду за хворими та захисту медиків.

"У нас доволі непоганий догляд за хворими. Адже й рівень задіяння ШВЛів, і рівень смертності досить низький. Ми також стали краще захищати медичних працівників. Якщо в середині квітня серед захворілих медики становили п’яту частину, то зараз їх 9,5%. Будь-який хворий має отримати всю необхідну допомогу, але медиків треба захищати найбільше, адже вони – на передовій".

Після традиційної наради 30 червня президент Володимир Зеленський зазначив, що Україні варто готуватися до другої хвилі захворювання на коронавірус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уряд сам в цьому виннен!!!!!!!!!!!!!!!!
Не вмієте керувати, не лізьте.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні