Хапала дитину за ноги та трусила: на Дніпропетровщині розгорівся скандал довкола виховательки дитячого будинку. ВІДЕО

0
0
Хапала дитину за ноги та трусила: на Дніпропетровщині розгорівся скандал довкола виховательки дитячого будинку. ВІДЕО
Скандал у дитбудинку на Дніпропетровщині. Там місцеві зафільмували, як няня закладу хапає півторарічну дитину за ноги та щосили трусить. Сама ж працівниця закладу виправдовується: мовляв, так вона проводила малечі урок фізкультури. Чи покарають жінку? Розбиралися журналісти "5 каналу".

Відео, на якому жінка хапає малечу за ноги і трусить, зафільмували випадкові перехожі, вони зреагували на дитячий крик. Усе сталося на майданчику дитбудинку.

"Вона її смикає, вона її посунула за ногу і кинула собі об коліно. Обурило, що були дітки, були вихователі і нікого це не обурило. У них це вважається нормою", – каже Леся Дорошенко, мешканка Кам'янського.

Очевидці звернулися до поліції. Коли правоохоронці розпочали перевірки у будинку дитини – там пояснили: дії няні – не жорстока поведінка з дитиною, а елемент фізкультури.

"Нічого крамольного вона не зробила. І вертять дітей і крутять. Просто, їй як няні, це неприпустимо – це могла робити медсестра, це міг робити лікар, але не вона", – говорить Ірина Штанцель, директорка будинку дитини.

Свою поведінку керівництву няня пояснила так: "Не знаю, що зі мною сталося", – розповідає директорка.

У дитини – ані синців, ані забоїв. Однак психологи кажуть, наслідки такого виховання безслідно не минають.

"Так, він не запам'ятає цю історію, але на підкірці, на підсвідомості залишиться потужний слід психологічної травми. Те, що це звично для дитини, і природно, він буде боятися навколишнього середовища", – каже Наталя Валедова, дитячий психолог.

Няню спершу відсторонили від роботи та невдовзі звільнили. Ювенальна поліція продовжує розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні