--> У Світязі знову піднявся рівень води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Світязі знову піднявся рівень води

0
9
У Світязі знову піднявся рівень води
Протягом минулої доби по території області пройшли помірні дощі, продовжувався ріст рівнів води від 1 до 7 см. У Світязі нині рівень води вищий на 8 сантиметрів у порівнянні з минулим роком на цю пору.

Про це повідомили у Волинському центрі з гідрометерології.

На річках Прип’ять (с. Річиця) та Вижівка (смт Стара Вижівка) вода утримується на заплаві, на річці Стохід зберігається перевищення відмітки затоплення сінокосів та пасовищ біля смт Любешів.

На озері Світязь рівень води в озері зріс на 1 см і становить 124 см, у порівнянні з минулорічним рівнем на цю ж дату, він вищий на 8 см.

Температура води у р. Стир – 24°С, у р. Вижівка - 21°С, у оз. Світязь – 20°С.

Найближчої доби на річках області очікуються коливання рівнів води з перевагою росту.

На карті нанесені рівні води по гідрологічних постах станом на 8 годину 30 червня та зміна рівнів води за добу. Рівні води наведені в сантиметрах від відмітки нуля поста, а не від дна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні