Під Луцьком вантажівка наїхала на групу велосипедистів. ФОТО

0
-6
Під Луцьком вантажівка наїхала на групу велосипедистів. ФОТО
У селі Жидичин Луцького району вантажівка наїхала на групу велосипедистів.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповів учасник ДТП, велосипедист Вадим Махомед.

Зі слів чоловіка, автопригода трапилася у понеділок, 29 червня.

"Сьогодні втрапив у ДТП за участю велосепедистів. Точніше не так. Втрапив у ДТП, в якому водій вантажівки здійснив наїзд на групу велосепедистів. Одним з тих велосепедистів був я. А водій автомобіля Mitsubishi CANTER #АС8324СМ, вчинивши наїзд — зник з місця ДТП. Неприємно, проте раді, що лишись живі та практично неушкоджені: хтось поїхав коліньми по асфальту, точніше по узбіччю, хтось відбувся переляком", — йдеться у дописі.

"А що далі? Далі 102 — реєстрація ДТП. За 10 хвилин прибув екіпаж, в ході оформлення ДТП працівники поліції повідомли, що білу вантажівку Mitsubishi помітили на камерах спостереження (ура, значить не усе втрачено). А ми склали схему, дали пояснення і поїхали додому, аби швидше звідти і подалі.

І тут, та-да-дам, на вулиці Набережній ми зустрічаємо вже знайомий нам Mitsubishi CANTER #АС8324СМ припаркованим біля тротуару, в оточенні працівників поліції", — пише чоловік.

Як зазначив волинянин, патрульна поліція Волинської області спрацювала оперативно і знайшла винуватця, склали постанову, вилучили посвідчення водія, наразі очікують суду.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні