У Луцьку облаштовують турбокільце. ВІДЕО

1
9
У Луцьку облаштовують турбокільце. ВІДЕО
На кільці поблизу розважального центру «Промінь» у Луцьку нанесли нову розмітку. Проте багатьом містянам таке нововведення не до душі.

Ситуацію роз’яснили луцькі патрульні. Розповіли: тут почали облаштовувати так зване турбокільце. Його суть полягає в тому, що водій ще перед тим, як в’їхати на кільце, повинний обрати конкретну смугу, яка виведе його на потрібний йому з’їзд. Однак робота ще не завершена, - пише ІА "Конкурент".

«Коли буде завершено нанесення дорожньої розмітки та дорожніх знаків, для водіїв це полегшить вибір напрямку і в подальшому це буде досить зручно», – зазначив В’ячеслав Кирикилиця, т.в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Волинській області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нашим шумахерам будь-які правила заважають їздити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні