Чи закриватимуть всі дитячі садочки Луцька

0
5
Чи закриватимуть всі дитячі садочки Луцька
У Луцьку дитячі садки поки немає потреби закривати.

Про це розповіла начальниця управління освіти Зіновія Лещенко. З її слів, ситуація із захворюваністю на COVID-19 серед працівників міських садочків контрольована, пише "Суспільне Волині".

Нагадаємо, напередодні коронавірус лабораторно підтвердили у двох працівників луцького дитсадка №37. Днем раніше, COVID-19 виявили у викладачки музики дитсадка №36. Ці два заклади закрили. Решта працює у звичному режимі.

"Позиція міської влади така, щоб піти назустріч батькам, задовольнити потреби дітей в перебуванні в садках, створити умови батькам, щоб вони могли працювати. Ми спілкували з представниками Держпродспоживслужби, лабораторного центру", – каже Зіновія Лещенко.

Нині працівниці дитсадка №37 в інфекційній лікарні. Зіновія Лещенко говорить: контактним особам провели ПЛР-тестування, інших випадків захворювання не виявили.

"В інших осіб є гайморит, є ангіна, є тиск високий. Вони всі пройшли тести, всі здорові і діти здорові, і, зрештою, той період, в який би інші захворіли, пройшов", – розповіла начальниця міського управління освіти.

Нагадаємо, від 22 червня, рішенням обласної комісії ТЕБ та НС дитячі заклади на території Волині мали припинити роботу. У Луцьку міська влада вирішила не посилювати карантин.

Як розповіли в управлінні освіти, нині з 11 тисяч луцьких дошкільнят дитсадки щодня відвідує в середньому дві з половиною тисячі дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні