Сказали, куди здавати лучан, які їздять в маршрутках без масок

0
-1
Сказали, куди здавати лучан, які їздять в маршрутках без масок
Лучан просять реагувати на порушення правил перевезення пасажирів у громадському транспорті.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

"З огляду на різке зростання кількості хворих на COVID-19 звертаємо увагу лучан на необхідності дотримання всіх правил карантину. Зокрема – і при користуванні громадським транспортом. Просимо реагувати на порушення правил перевезення пасажирів, якими заборонено перевозити людей у кількості, більшій за кількість сидячих місць. Також звертайте увагу на наявність захисних масок у всіх пасажирів", – йдеться у дописі.

При виявленні порушень лучан просять повідомляти на "гарячу лінію" міської ради за телефоном 15-18.

"Звісно, дотримання правил карантину створює чималі незручності, особливо у спеку. Однак нехтувати ними не можна, особливо при користуванні громадським транспортом, що передбачає тривале перебування людей у замкнутому приміщенні й створює найбільш сприятливі умови для поширення коронавірусу", – зазначив Недопад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні