У трьох районах Волині не можуть локалізувати спалахи COVID-19. ПОДРОБИЦІ

0
9
У трьох районах Волині не можуть локалізувати спалахи COVID-19. ПОДРОБИЦІ
У Ратнівському, Камінь-Каширському та Ковельському районах не вдається локалізувати спалахи коронавірусу.

Про це стало відомо у п’ятницю, 26 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що майже локалізували спалахи на Володимир-Волинській птахофабриці та в Ківерцівському центрі первинної медико-санітарної допомоги.

«Але разом з тим, у нас є райони, де спалахи ще не локалізовуються. У Ратнівському районі тривають спалахи серед мешканців Забродівської ОТГ – 27 хворих, Замшани – 20 хворих, у с. Видраниця – 3 хворих, Щедрогір – 4 хворих. У селі Велимче – 13 випадків, Річиця – 20 випадків, в тому числі один летальний», – розповіла посадовиця.

За словами Щербак, спалахи виникли у зв’язку з недотриманням карантинних заходів, усі захворілі були пов’язані між собою або родинними, або сусідськими зв’язками. Нині на самоізоляції знаходиться 37 осіб.

«Там саме у селищі Ратне погіршується епідситуація – 22 підтверджених випадків інфікування. Тому, будь ласка, максимально дотримуйтесь карантинних обмежень», – сказала заступниця голови Волинської ОДА.

Непроста ситуація і в Камінь-Каширському районі. У селі Раків Ліс – 15 хворих, з них два – за останню добу. Нові спалахи інфекції виникають і в Ковельському районі.

«12 нових випадків за останню добу. Четверо – це підприємство «Пасажирське вагонне депо Ковель», крім цього у двох ще є підозра. Ще три випадки на підприємстві «Ковельська дистанція колії», «Ковельська дистанція сигналізації і зв'язку» – так само дві особи і в локомотивному депо Ковеля», – каже посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні