--> У Луцьку із горе-паркувальників стягнули штрафів на понад 3 мільйони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку із горе-паркувальників стягнули штрафів на понад 3 мільйони

1
4
У Луцьку із горе-паркувальників стягнули штрафів на понад 3 мільйони
В період з 1 січня 2020 по 26 червня 2020 року інспектори з паркування департаменту муніципальної варти винесли 8208 повідомлень, а в подальшому і постанов за порушення ПДР.

Про це повідомляють муніципали у фейсбуці.

«Горе водії» відчули на собі особисто дію законів України «Про дорожній рух» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів». Інспектори департаменту виносять постанови та накладають адміністративні стягнення у справах про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху та за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису).

Інспекторами департаменту накладено штрафів у сфері порушення ПДР на загальну суму – 3 207 300,00 гривень.

Зазначимо, що протягом 10 банківських днів з дня винесення постанови на власника транспортного засобу, що здійснив порушення у сфері паркування діє пільговий період, протягом якого є можливість здійснити оплату у розмірі лише 50% від суми штрафу. Зазначена норма є своєрідним «стимулом», що дозволяє порушнику економити свої кошти та пришвидшити оплату по винесеній постанові.

«Шановні водії!!! Зупиняючи своє авто пам'ятайте, що якщо ви порушуєте ЗАКОН, то відповідно будете нести адміністративну відповідальність у вигляді штрафу. У нас спільна мета зробити вулиці і тротуари нашого міста комфортнішими як для мешканців міста так і його гостей», – пишуть муніципали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне не відчули, раз і далі продовжують паркуватися де заманеться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні