У столиці чоловік побив 6-річного похресника до втрати свідомості. ФОТО. ВІДЕО 18+

0
2
У столиці чоловік побив 6-річного похресника до втрати свідомості. ФОТО. ВІДЕО 18+
У столиці затримали чоловіка, який ледь не вбив малолітнього похресника. Зараз 6-річний хлопчик у важкому стані знаходиться в лікарні.

Про це інформує пресслужба поліції Києва.

Так, у ніч на четвер, 25 червня, до чергової частини столичної поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що з вікна багатоповерхівки на вулиці Шолом–Алейхема випала дитина 2014 року народження. Медики госпіталізували непритомного хлопчика до дитячої лікарні. На місце події оперативно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції.

Як розповів начальник слідчого відділу Деснянського управління поліції Станіслав Сєрєбряк, прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили матір дитини та її друзів, які знаходилися в стані алкогольного сп’яніння:

«Провівши ряд першочергових слідчих дій ми з’ясували, що родичі аби приховати сліди злочину, навмисно ввели в оману лікарів, повідомивши їм про те, що дитина, начебто, випала з вікна. Попередньо нами встановлено, що хлопчику тілесні ушкодження завдав його хрещений батько, який у компанії ще кількох чоловіків та матері потерпілого вживав алкогольні напої у квартирі. У сусідній кімнаті ми виявили сліди крові, а згодом встановили й свідка, який пояснив, що хрещений зайшов до кімнати хлопчика, а через деякий час виніс його побитого та безпритомного на руках».

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 38 – річний уродженець Волинської області.

Слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігуранту про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне увязнення.

У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють усі обставини та причини скоєння цього кримінального правопорушення.
Разом з тим встановлено, що 41-річна киянка виховує ще одного сина, 2011 року народження. У минулому жінка притягувалася до адміністративної відповідальності за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Інспектори ювенальної превенції Деснянського управління поліції спільно із фахівцями служби у справах дітей райдержадміністрації тимчасово вилучили у неї 9–річну дитину та доставили до лікарняного закладу для медичного обстеження.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні