--> На Волині засудили матір, яка не лікувала сина, через що дитя померло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині засудили матір, яка не лікувала сина, через що дитя померло

0
9
На Волині засудили матір, яка не лікувала сина, через що дитя померло
Наприкінці липня 2018 року 29-річна мешканка одного з сіл Рожищенського району, яку вже до того притягували до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дитини, не вжила заходів задля лікування однорічного сина, котрий захворів на гостру лейкоцитарну бронхопневмонію.

Про це йдеться у вироку Турійського районного суду, пише Конкурент.

Початок вказаного захворювання проявлявся підвищенням температури тіла дитини до 38 і більше градусів, а також в'ялістю, відмовою від їжі та сну.

Внаслідок цього у дитини розвинулася незворотня легенево-серцева недостатність, яка призвела до смерті. Згідно висновку експерта, трагічних наслідків можна було уникнути, якби жінка своєчасно звернулася до медиків.

Жінка свою вину повністю визнала, зазначивши, що помітила підвищення температури у дитини, але думала, що в нього ріжуться зуби і тому самотужки намагалася збити температуру.

Лише через два дні вона побачила, що температура не падає і викликала швидку допомогу. Проте було запізно: син помер у неї на руках до приїзду медичних працівників.

Суд призначив обвинуваченій покарання у виді трьох років позбавлення волі із застосуванням дворічного іспитового строку. До слова, у жінки на утриманні перебуває четверо малолітніх дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні