У волинському місті «на гарячому» затримали наркоторговця. ФОТО

0
4
У волинському місті «на гарячому» затримали наркоторговця. ФОТО
Правоохоронці затримали чоловіка, котрий займався наркопромислом у Нововолинську.

Про це повідомляє преслужба ГУНП у Волинській області.

Учора, 24 червня, працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП спільно із співробітниками Іваничівського відділу поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, затримали 39-річного зловмисника під час продажу чергової партії наркотичного засобу.

Чоловік в минулому тривалий час проживав у Маріуполі, згодом переїхав до Нововолинська, де й розпочав свій наркобізнес – торгівлю синтетичними наркотиками. До слова, раніше лиходій притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання за вчинення майнових злочинів.

Співробітники поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання гастролера. У його помешканні знайшли та вилучили наркотичні засоби, а також кошти, отримані злочинним шляхом від обігу наркотичної сировини.

Нині вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України: йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів особою, яка раніше вчиняла один із злочинів. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні