Чи будуть тестувати дітей волинського дитбудинку, в якому директор захворів на COVID-19

0
-2
Чи будуть тестувати дітей волинського дитбудинку, в якому директор захворів на COVID-19
У Луцьку директор обласного спеціалізованого будинку дитини захворів на коронавірус.

9 колег, які з ним контактували перевірять на коронавірус, - розповіла "Суспільному" заступниця директора дитбудинку Тетяна Виговська.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку головний лікар будинку дитини потрапив у лікарню з коронавірусом.

Зі слів заступниці директора закладу, дітей на коронавірус не потрібно перевіряти, бо керівник закладу з ними не контактував.

"Він не займається, як головний лікар, ні веденням дітей, ні лікуванням. Ми за цим дуже серйозно спостерігаємо. В нас дуже жорсткі регуляції", - каже Тетяна Виговська.

У закладі розповідають, що нині директор перебуває в інфекційному госпіталі обласної лікарні в селі Тарасове. Захворів майже два тижні тому. З ознаками респіраторного захворювання тиждень лікувався вдома. 19-го червня його госпіталізували.

Зі слів Тетяни Виговської, завтра останній день карантину від початку хвороби директора дитбудинку. Згідно рекомендацій МОЗ, дев’ятьом працівникам дитячого будинку, яких визначили як контактних осіб, проведуть ІФА-тестування. В основному це працівники адміністрації.

Нині в обласній інфекційній лікарні перебуває один із вихованців установи. Зі слів заступниці директора дитбудинку, це дитина до року, у неї нема діагнозу COVID-19.

У дитбудинку кажуть, що в умовах карантину в закладі відстрочили усиновлення і відвідування. Для працівників діє масковий режим.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні