Паводки на Західній Україні: затоплено майже 10 тисяч будинків, зруйновано 64 мости

0
0
Паводки на Західній Україні: затоплено майже 10 тисяч будинків, зруйновано 64 мости
Наразі в результаті масштабних паводків в західних областях України підтоплено 285 населених пунктів. Стихія завдала величезних збитків інфраструктурі, троє людей від початку негоди загинули.

Про це йдеться у ранковому зведенні ДСНС. Більше за все постраждала Івано-Франківська область, там підтоплено 234 населених пункти, передає УНІАН.

Всього у Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, Закарпатській та Тернопільській областях підтоплено 9 994 будинки (З них 9157 –на Івано-Франківщині).

Зруйновано 117 км автодоріг та 64 мости. Пошкоджено 500 км автодоріг, 135 мостів та 280 м дамб. Всього до ліквідації наслідків негоди залучалося 1 643 людини та 469 одиниць техніки.

Нагадаємо, інтенсивні опади впродовж 22-23 червня призвели до ускладнення повеневої ситуації в Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській і Закарпатській областях.

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв вирішити питання зруйнованого житла та виділити фінансову допомогу постраждалим від повеней жителям західних областей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні