Скандальному забудовнику скасували оренду землі у Старому Луцьку

1
8
Скандальному забудовнику скасували оренду землі у Старому Луцьку
У Луцьку депутати скасували оренду землі на Кафедральній, 13 для ТзОВ «Луцькмiськбуд».

Про це йшлось, сьогодні, 24 червня, під час онлайн-засідання сесії Луцькради, повідомляє "Волинь.UA".

Луцькрада скасувала рішення про надання ТзОВ «Луцькмiськбуд» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для влаштування будівельного майданчика на період будівництва житлово-офісного комплексу на вул. Кафедральній, 13. Мова йде про 0,0145 га.

Як розповів депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Андрій Білан даний забудовник зневажливо та безвідповідально відносився до земельної ділянки, яка перетворилась на сміттєзвалище. Схожа патова ситуація і на Драгоманова, 15 де також господарював цей забудовник.

«На Драгоманова, 15 депутати Луцькради ще в квітні розірвали договір оренди із «Луцькмiськбуд», але забудовник продовжує судитися», - розповів головний земельник Луцька Сергій Шабала.

Депутат Микола Федік поцікавився у земельника, яка ж буде доля розритого котловану на Кафедральній, 13, однак, чіткої відповіді - не отримав, тому дане питання лишається наразі відкритим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На кафедральній при розкопуванні котловану виявили частину підземного ходу. А розчистити і зробити туристичну локацію слабо?! Ні треба задрипати, і за копійки продати для тупої забудови офісами! Такими темпами від історичної частини міста залишиться лише замок!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні