Волинянам розповіли про особливості скупки ювелірних виробів в спеціалізованих ломбардах*

0
-6
Волинянам розповіли про особливості скупки ювелірних виробів в спеціалізованих ломбардах*
Власники коштовних прикрас завжди можуть поліпшити своє матеріальне становище. Для цього можна скористатись послугами ломбарду, який спеціалізується на скупці ювелірних виробів.

Клієнтом такого закладу може стати лише повнолітній громадянин, що пред'являє свій паспорт.

Які ювелірні вироби приймають ломбардні заклади

Особи, яких цікавить скупка ювелірних виробів (Київ), можуть скористатись послугами ломбардів, які можна умовно поділити на три категорії:

- компанії, що приймають вироби з дорогоцінних металів за ціною брухту;

- заклади, які приймають до уваги не лише вагу, але й зовнішній вигляд виробів;

- підприємства, для яких має значення бренд виробника.

Коштовності, які передаються в ломбарди, проходять детальне вивчення. Це дозволяє встановити їх оригінальність та відсутність підробок. Після цього здійснюється оцінка прикрас та оголошується сума можливої грошової винагороди.

В перелік виробів, які можна здати в ломбард, входять:

- різноманітні предмети, виготовлені з дорогоцінних металів: обручки, сережки, ланцюжки, кулони, браслети, підсвічники, столові прилади;

- монети, які належать до різних епох;

- продукція з самоцвітного каміння.

Вартість ювелірного виробу встановлюється професійними спеціалістами. При цьому до уваги приймається вид дорогоцінного металу, наявність декоративних вставок, вага, складність форми та розмір.

Одержати максимальну суму грошей можна за продукцію з 999 пробою. З такого металу зазвичай виготовляють монети або злитки. Один грам виробу буде дорожчий на 60-80%.

Особливості прийому в ломбарді елітних прикрас

Хорошу матеріальну винагороду можна одержати, якщо продати каблучку з діамантом (Київ)в ломбарді.

Як правило, при укладанні таких угод прикраси оцінюються дещо вище, ніж при оформленні грошового займу. Ювелірні вироби приймаються в любому стані, навіть у вигляді металевого брухту.

Підходить також матеріал без особливого знаку виробника. При продажі прикрас їх бувші власники не можуть претендувати на повернення речей.

Багато людей користуються послугою, яка передбачає кредитування під заставу дорогоцінностей. Після спливу визначеного строку позичальник зобов'язаний повернути видану йому суму з нарахованими процентами. Якщо ця умова не виконується, то ювелірний виріб стає власністю ломбарду.

В процесі визначення вартості прикрас з декоративними вставками враховується розмір камінців, їх якість та кольоровий відтінок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні