Тиждень працювала з температурою: чому на луцькому підприємстві спалах COVID-19

1
5
Тиждень працювала з температурою: чому на луцькому підприємстві спалах COVID-19
Повідомили, чому на підприємстві «Луцьк Фудз» у Луцьку виник спалах коронавірусу.

Про це стало відомо у середу, 24 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що виник спалах на підприємстві ПрАТ «Луцьк Фудз». Серед працівників підприємства зареєстровано шість лабораторно-підтверджених випадків захворювання на коронавірус.

«Виникнення спалаху сприяло недотримання карантинних заходів на підприємстві. Встановлено, що перші випадки – захворілі відвідували робочі місця із ГРВІ. Фактично, протягом тижня хвора працівниця відвідувала підприємство, не повідомляла керівництво, приймала жарознижуючі, розцінюючи наявні симптоми, як застуду», – розповіла посадовиця.

Також, за словами Наталії Янко, під час доїзду на роботу працівники підприємства не дотримувалися маскового режиму, на прохідній не було температурного скринінгу, в цеху працюють без засобів індивідуального захисту, перевдягаються і харчуються в одному приміщенні без засобів індивідуального захисту та без дотримання соціальної дистанції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це по-волинські. Згідний, що наплювали інфіковані хворобою громадяни на себе та ще й наплювали на оточуючих земляків та й на свою родину також. Відчувається наш менталітет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні